Rezervacija

Datum dolaska:
Datum odlaska:

Pristupni kod (opcija)

Promeni / Otkaži rezervaciju »

Prijavite se na našu mejling listu i mesečno ćemo vam slati informacije o ponudama, novostima i akcijama.

Poštovani,

Proslavite kraj uspešne poslovne godine u hotelu Petrus. Odaberite tip događaja i u našim salama organizujte prijem, svečanu večeru, koktel ili zabavu za više od 20 osoba.

Ili se pridružite organizovanim proslavama sa preduzećima iz Paraćina i okoline u dva termina koja Vam možemo ponuditi 23 i 24 decembar u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta i Vašeg broja gostiju.

Pripremili smo predlog dva menija za navedene termine koje naravno možemo prilagoditi Vašim željama u direktnom dogovoru:

 

Meni 1:
Hladno predjelo: čajna, suvi vrat, šunka, kačkavalj, beli sir, ruska salata, jaje, masline, slani rolat, proja
Salata: Sezonska “bašta”
Roštilj: Pileći batak i ćulbastija sa prilogom
Dezert: Torta
Cena : 1390,00rsd
 
Meni 2:                                         
Hladno predjelo: čajna, suvi vrat, šunka, kačkavalj, beli sir, ruskasalata, jaje, masline, slani rolat, proja
Salata: Sezonska “bašta”
Roštilj: Pileći batak, dimljena vešalica, punjena pljeskavica.
Dezert: Torta
Cena: 1490,00rsd
 
Karta pića uz oba menija:
Aperitiv: pelinkovac, vinjak, vodka, loza, stomaklija, vermut, šljiva i dunja
Sokovi: Garirani i negazirani iz Coca-Cola programa
Pivo: Zaječarsko 0,5
Vina: Tikveš i Rubin litarski program
- Belo - Graševina, Smederevka
- Rose – Roze 
- Crveno - Vranac
Kafa: espresso i domaća

 

U cenu menija je uračunata dekoracija sale i muzika sa mogućnošću plaćanja u dve rate.   

Ukoliko želite individualnu proslavu u mogućnosti smo da Vam ponudimo neku od naših manjih sala, Petrus Piccolo do 35 osoba i Petrus Banquet do 70 osoba sa istim ili menijem po Vašoj želji.

Sve navedene cene su bez uračunatog PDV-a.

            Želimo Vam uspešan završetak stare i sve najbolje u Novoj 2017 godini.

Slavite i uživajte!