Rezervacija

Datum dolaska:
Datum odlaska:

Pristupni kod (opcija)

Promeni / Otkaži rezervaciju »

Prijavite se na našu mejling listu i mesečno ćemo vam slati informacije o ponudama, novostima i akcijama.

Nahranite sva svoja čula i uživajte uz posebno veče koje Vam je pripremio hotel Petrus. Po prvi put samo za poštovaoce istančanog ukusa i zadovoljstva pripremili smo veče za prave hedoniste gde ćete imati priliku da uživate u kvalitenim vinima, cigarama i finim zalogajima.

Veče će otvoriti predsednik Cigar Society Cluba, Zdravko Brkić, najbolji poznavalac kubanskih cigara u Srbija kao i solmerijer vinarije Budimir, Milica Smoljanic, koji će Vam približiti čari uzitka u vrhinskim kubanskim cigarama i vinima uz prezentaciju a naravno i edukaciju.

U nedelju 27. aprila u 19 časova predstavićemo Hoyo de Monterrey Epicure Especial kubansku cigaru uz selekciju Budumir vina i fine zalogaje hrane...

Vina koja ćemo probati tom prilikom su:

  • Tamjnanika Budimir, sortna Tamjanika starih vinograda iz Župe aleksandovačke
  • Rose Triada, vino nastalo po najsavreminijm trendovima kupažiranja više sorti ovom prilikom to je 7 različitih autohtonih sorti grožđa iz Župe
  • ... i kao da si andjeo, elegantni Merlot sa “poljupcem” Prokupca
  • Crvena tirada, snažan Prokupac koji je samo zakoružen sa malo Merlota


Uz ova vina Šef kuhinje Hotela Petrus će vam prirediti fine zalogaje koji će učiniti da osetite svu lepotu ovih vina uz cigaru.

Ne propustite ovu zaista posebnu priliku i svoje mesto rezervišite na vreme, pošto je broj učesnika ograničen, putem telefona 060/057 2114 ili putem emejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. a mi ćemo se potruditi da ambijentom i muzikom užitak bude potpun.